Sociaal Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakservice Wilde is een sociaal schoonmaakbedrijf voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Daarmee bieden wij deze doelgroep de kans om zich te ontwikkelen in de specialistische reiniging en schoonmaak. Ook bieden wij hen de nodige routine om weer in de arbeidswereld te kunnen presteren. Ons doel binnen ons schoonmaakbedrijf is mensen te activeren om praktijkgericht aan de slag te gaan. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van herstel, sociale binding en werknemersvaardigheden.

Sociaal ondernemen Helmond

Om dit initiatief te kunnen realiseren, werken wij samen met Senzer Helmond. Ook hebben wij een klantenbestand nodig, dat bekend is met onze doelgroep. Werkt u bijvoorbeeld bij de gemeente, in een jeugd en verslavingszorginstelling, kliniek, safehouse of school en bent u bekend met onze doelgroep en wilt u graag samen met ons sociaal ondernemen? Dan kunt u met ons contact opnemen via het onderstaande formulier , via Whatsapp of door ons te bellen.

Ja, ik wil graag sociaal ondernemen

Wilt u graag een steentje bijdragen, om mensen weer op het juiste pad te helpen? Dan kunt u door invullen van het onderstaande formulier heel gemakkelijk met ons in contact komen. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook.