Rolluiken Reinigen

Rolluiken reinigen van binnen en buiten is een lastige en tijdrovende klus. Het regelmatige reinigen van de rolluiken heeft echter veel voordelen. Het zorgt ervoor dat de rolluiken er mooi uit blijven zien en optimaal blijven functioneren. Voor het schoonmaken van rolluiken raden wij dan ook aan een vakman in te huren, aangezien de rolluiken gedemonteerd moeten worden om een optimaal en schoon resultaat te bereiken. Hoe gaat dit in zijn werk? 

Wij beginnen met het afhalen van de kap. Aangezien de meeste rolluiken vochtig of zelfs nat worden opgedraaid, ontstaat er in de kap van het rolluik veel vuil en zelfs schimmels. Deze gaan wij uiteraard vakkundig verwijderen en de kap grondig reinigen. Daarna wordt het rolluik aan beide kanten door middel van osmose gereinigd.

Tot slot worden het rolluik en de kap weer teruggezet en kunt u weer gebruik maken van het rolluik.

Rolluiken reinigen voor bedrijven

Schone rolluiken geven uw bedrijfspand een mooiere uitstraling. Wij raden u dan ook aan om de rolluiken op zijn minst twee keer per jaar professioneel te laten reinigen. Rolluiken hebben niet alleen een beschermde functie, maar zorgen ook voor de nodige isolatie tegen hitte en kou. Vandaar dat het regelmatige onderhouden van rolluiken voor bedrijven essentieel is. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en stellen met u, indien gewenst, een onderhoudsplan op. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw rolluiken regelmatig worden gereinigd. U heeft er verder geen omkijken naar.

Kosten rolluiken reinigen

De kosten voor het reinigen van het rolluik (binnen en buitenkant) bedragen €25,- excl. BTW / m².

Indien u nog vragen heeft of een offerte op maat wenst, kunt u met ons contact opnemen.