Glasbewassing voor bedrijven

Schoonmaakservice Wilde verzorgt door heel Nederland de (wekelijkse of periodieke) reiniging van ramen en kozijnen van bedrijfspanden, zoals kantoorpanden, zorginstellingen, scholen, zwembaden, winkelpanden en nog veel meer. Schone ramen zijn bijzonder belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand en zorgen bij uw klanten en cliënten voor een betrouwbare en goede eerste indruk. 

Onze vakbekwame glazenwassers garanderen dan ook een streeploos en glashelder resultaat. Uiteraard is het ook mogelijk om een contract op maat af te sluiten. Dat betekent dat wij periodiek, bijvoorbeeld één keer per maand of één keer per kwartaal, bij u langskomen om de ramen van uw bedrijfspand te reinigen. Zo bent u steeds verzekerd van schone ramen en kozijnen!

Glasbewassing ramen en kozijnen

Onder glasbewassing begrijpt men in het algemeen het reinigen van de ramen (ruiten) en de kozijnen. Glasbewassing is dan vaak ook een tijdrovende en zelfs gevaarlijke klus. Vooral als het om het reinigen van de ramen van grote gebouwen of woningen met meerdere verdiepingen gaat. Vaak kunnen de ramen niet open en moeten vanaf de buitenkant worden gewassen. Hiervoor is speciaal equipment nodig, zoals bijvoorbeeld een professionele ladder, hoogwerkers of een telescoop(steel), ook Tucker pole-systeem genoemd.

Lees meer over onze diensten:

Telescoop glasbewassing met osmose water

De telescoop glasbewassing met osmose water is een systeem, waarbij men gebruik maakt van gedemineraliseerd water. Men noemt deze manier van glasbewassing ook telescoopglasbewassing, aangezien men met dit systeem tot 13.5 meter hoog ramen kan wassen. 

De telescoop glasbewassing heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele glasbewassing. Één groot voordeel is, dat het systeem minder ruimte nodig heeft en de aanschaf en onderhoud duidelijk goedkoper zijn. Ook zorgt het gebruik van gedemineraliseerd water (osmose water) voor een streeploos en schoon resultaat. Bovendien is het reinigen van ramen met osmose water geheel milieuvriendelijk, aangezien er geen schoonmaakmiddelen gebruikt hoeven te worden.

Offerteformulier