Schoonmaakdiensten voor bedrijven

Schoonmaakservice Wilde verzorgt verschillende schoonmaakdiensten voor bedrijven en instellingen in Helmond en omgeving, maar ook door heel Zuidoost-Brabant en Limburg. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eenmalige schoonmaakopdrachten, maar ook voor de dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak van uw bedrijfspand. Samen met u bekijken wij de situatie en gaan een gepast schoonmaakschema opstellen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en eisen.

Bedrijven

Zakelijke schoonmaakdiensten

Glasbewassing

Wij reinigen de ruiten/ramen en kozijnen van uw bedrijfspand/winkelpand op een milieuvriendelijke manier, aangezien wij gebruik maken van osmose water. Dat betekent dat er verder geen schoonmaakmiddelen gebruikt hoeven te worden.

Vloerreiniging

Wij verzorgen de reiniging van diverse oppervlakken, zoals, tapijt en linoleum/PVC, in uw kantoor of bedrijfspand. Uiteraard hanteren wij voor elke vloer een andere reinigingsmethode. Onze vakmannen weten precies hoe zij dit moeten aanpakken.

Opleveringsschoonmaak

Wij verzorgen de eindschoonmaak bij het opleveren van een bedrijfspand, winkelpand, koopwoning of huurhuis. Dat betekent dat wij uw pand of huis na de verbouwing weer gebruiksklaar maken en uw pand zonder resten stof en bouwvuil en vuile vloeren en ramen opleveren.

Hogedrukreiniging

Wij zorgen door middel van hogedrukreiniging voor een schone werkomgeving. Uw bedrijfspand, de gevels en de bestrating worden blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt o.a. voor vergroening, vergrauwing en bevuiling. Door middel van hogedrukreiniging zorgen wij ervoor dat de buitenkant van uw pand weer als nieuw eruit gaat zien.

Offerte aanvragen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor één of meerdere schoonmaakdiensten? Dan kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig als mogelijk beantwoorden.