Interieurreiniging

Een schone en opgeruimde werkomgeving zorgt voor een prettigere werksfeer en optimaliseert het arbeidsproces. Daarnaast zorgt een schoon bedrijfspand voor een professionele uitstraling bij klanten en andere bezoekers van uw bedrijf. 

De periodieke/dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand is dan ook heel erg belangrijk. In overleg met u stellen wij een strak schoonmaakschema op, waarin wij de frequenties en de algemene aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden vastleggen. Wij verzorgen o.a. de algemene schoonmaak van de werkvloer en de sanitaire voorzieningen. 

Bij ons kunt u terecht voor de interieurreiniging van o.a. kantoorpanden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, bedrijfspanden, winkelpanden enzv. Heeft u een speciaal schoonmaakverzoek? Geen probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Woonhuis of appartement laten schoonmaken

Schoonmaakservice Wilde verzorgt uiteraard ook de algemene schoonmaak van uw woonhuis of appartement. Wij komen graag bij u langs om u bij uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak en huishoudelijke taken te helpen. Taken, zoals stofzuigen, dweilen, wc schoonmaken, ramen zemen, het afnemen van oppervlakten en nog veel meer. Wilt u gebruik maken van onze schoonmaakdiensten? Dan kunt u telefonisch, via email of Whatsapp contact met ons opnemen.

Kosten Interieurreiniging

De kosten voor het laten reinigen van uw bedrijfspand of woonhuis zijn afhankelijk van o.a. de grootte van het pand/woonhuis, de frequentie van de schoonmaak en de werkzaamheden die uitgevoerd moet worden, vandaar dat wij voor elke opdracht een offerte op maat moeten maken. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op!