Zakelijke & Particuliere Schoonmaakdiensten

Schoonmaakservice Wilde verzorgt zowel zakelijke als particuliere schoonmaakdiensten. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in glasbewassing van zowel kantoorgebouwen, winkelpanden als woningen en het reinigen van gevels, rolluiken en binnenruimtes in Helmond en omgeving, maar ook door heel Zuidoost-Brabant en Limburg.

Schoonmaakservice Wilde – Professionele Schoonmaak

Het schoonmaken van ramen, gevels en rolluiken is geen makkelijke klus en soms zelfs niet helemaal zonder risico’s. Vandaar dat wij u bij deze klus graag een helpende hand zijn. Wij bieden niet alleen professionele schoonmaakdiensten aan, maar overleggen ook met onze klanten wat de beste aanpak is. Wilt u uw ramen aan de buitenkant laten wassen terwijl u zelf op werk bent? Dat is geen probleem. Wij hebben het juiste equipment om uw ramen ook op de eerste en tweede verdieping te wassen, zonder dat wij uw woning of bedrijfspand hoeven te betreden.

En de kosten? U ontvangt voorafgaand aan de werkzaamheden een offerte van ons. Zo bent u direct op de hoogte van de kosten en hoeft niet bang te zijn voor een addertje onder het gras.

Schoonmaakservice Wilde heeft een oog voor detail en voert elke opdracht nauwkeurig en professioneel uit.

Interesse in een grondige schoonmaakbeurt? U kunt ons op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereiken.

Professionele schoonmaak voor bedrijven

Schoonmaakservice Wilde is inzetbaar bij zowel kleine als grote schoonmaakprojecten en eenvoudig aan te passen aan de diverse schoonmaakbehoeftes van de verschillende sectoren. Wij reinigen niet alleen kantoorruimtes, maar verzorgen ook de reiniging van gevels, vloeren en rolluiken en de glasbewassing van winkelruiten en etalages. Ook voor specifieke schoonmaakverzoeken kunt u bij ons terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan hogedrukreiniging en opleveringsschoonmaak.

Onze schoonmaakdiensten op een rijtje: